foto

Frédéric Amico

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le Mort de la plage (TV film)
2016 Les Liens du cœur (TV film)
2012 Quand je serai petit
2005 Enfant de personne, L' (TV film)
Mademoiselle Navarro (TV film)
2003 Shadow girl - La fille de l'ombre
2000 Profesor
1999 De source sûre
Du bleu jusqu'en Amérique
Le Ciel, les oiseaux et... ta mère!
1998 Los años bárbaros

TV seriály

2013 Profil zločinu (TV seriál)
Z otce na syna (S04E08)
2012 Cesty života (TV seriál)
2009 Comprendre & pardonner (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
Rose a Val (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 L'agence coup de coeur (TV seriál)
2001 Fred a jeho orchestr (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
Groupes sanguins (S02E01)
1998 Blague à part (TV seriál)
H (TV seriál)
1993 Seconde B (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky