foto

Uljana Kulikova

  • nar. 5.11.2007 (11 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Priťaženije
Tancy nasmerť
2015 Voin

TV seriály

2018 Duet po pravu (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Vzgljad iz prošlogo (TV seriál)
2014 V čas bedy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace