foto

Jumeko Aizome

  • nar. 25.12.1915 (104 let)
    Inawaširo, Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Kiri no hata
1955 怪奇黒猫組 第一部 雲霧仙人の巻
怪奇黒猫組 第三部 黒猫変化の巻
怪奇黒猫組 第二部 白光飛剣の巻
1953 Kaiketsu Murasaki-zukin: Sôshûban
Příběh jednoho života
Shin Echigo jôwa
1951 Nyozoku to hangan
1950 Kizudarake no otoko
Koiši karuran
Okaharuo no madorosu no uta
Rajo no urei
Tókjó mušoku
1949 Francesca no kane
Saheiji torimonohikae: Murasaki zukin
Saheiji torimonohikae: Murasaki zukin - Kaiketsu-hen
Yajikita nekobake dôchû
1948 Ginza šinčizu
Gonin no mokugekiša
Idainaru X
Nikutai no mon
Suiren fudžin to bara musume
Uwasa no otoko
1947 Ai jo hoši to tomo ni
Andžóke no butókai
Jukai na nakama
Musume no gjakušú
Nagasaki monogatari
Umi no ókami
1946 Hjótan kara deta koma
Kare to kanojo wa iku
Yoru hikaru kao
幾山河
1945 Tókai suikoden
1944 Bengaru no arashi
Godžú no tó
Kokusai micujudan
1943 Kekkon meirei
Maria Luz-gó džiken: Doreisen
Onna no tatakai
1942 Anata wa nerawareteiru
Omoide no ki
1941 Arashi no naka no otome
Daitokai
Funa to shôgun
Hokkyokukô
Senpûgai
Shinsei no uta
1940 Aijin no chikai
Aru onna bengoshi no kokuhaku
Daini no niji
Gangu kojô
Hatsuharu musume
Hiun no shimai
Katei no himitsu: Kôhen
Katei no himitsu: Zenpen
Kokusenya kassen
Subarashiki kenka
Taiheiyô kôshinkyoku
Tareka kokyô o omowazaru
Yumemiru musume
Ôtôran no nageki
1939 Arano ni sakebu
Hyôban gonin musume
Iwa ni saku hana
Sabakaruru onna
Wakadanna koko ni ari
Wakadanna musha shugyô
1938 Ajia no musume
Hinomaru kôshinkyoku
Hitozuma shinju
Nakimushi kozo
Nippon no tamashii
Saigo no shinpan
Sannin shimai
Taijó no ko
Umi o wataru onna
Utahime zange
Ôenka
1937 Džúdžihóka
Hatoba yakuza
Wakadanna sangoku ichi
1936 Ippon-gatana dohyô iri
Machi no ekubo
Moero! Tamashii
1935 Daigaku o deta wakadanna
Kaikoku Daiippon
Kanpai! Gakusei shokun
Nichizō getsuzō
Watashi ga oyome ni itta nara
1934 Daigaku no wakadanna - Buyûden
Daigaku no wakadanna - Taiheiraku
Gaika no kage ni
Haha o kó hazu ja
Kekkon kōfun-ki
Machi no bōfū
Shojo yo nageku nakare
Tadžó buššin
Tonari no Jae-čan
Tójó no haha
1933 Daigaku no wakadanna
Hanajome no negoto
Hatsukoi no haru
Hidžósen no onna
Hoho o yosureba
Kinô no onna, kyô no onna
Koi no shôhaî
Kûjakûfune
Minato no nihon musume
Rappa to musume
Renai ittôryû
Risô no otto
Sasurai no otome
Seidon
Sōbō
Óendančó no koi
1932 Ai no bôfûrin
Amerika koro
Bjakuja wa akaruku
Bófútai
Dansei seifuku
Hototogisu
Koi no Tókjó
Mušibameru haru

Dokumentární

1937 Kafuku kôhen
Kafuku zenpen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky