foto

Jean-Daniel Fernandez-Qundez

  • nar. 15.1.1974 (46 let)
    Pamplona, Navarra, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Bébés Volés (TV film)
La promesse du feu (TV film)
2015 Au nom du fils (TV film)
2014 Au nom des fils (TV film)
Des Roses en Hiver (TV film)
2013 3 Femmes en colère (TV film)
2012 Paradis amers (TV film)
Roxaniny ruce (TV film)
2010 Fais danser la poussière (TV film)
Mademoiselle Drot (TV film)
Un soupçon d'innocence (TV film)
2009 Associés, Les (TV film)
Juste un peu d'@mour (TV film)
2008 Hauts murs, Les
Papillon noir (TV film)
Smrt na ostrově (TV film)
2007 Martin Paris (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 Dossier Caroline Karsen
Le piège du Père Noël (TV film)
Skrývaná láska (TV film)
2004 Amazon Forever
Courrier du coeur (TV film)
Ouaga saga
2003 Carnets d'ados - La vie quand même (TV film)
2002 Chut! (TV film)
2001 Grosse bêtise (TV film)

TV seriály

2021 Arsène Lupin (TV seriál)
2019 Prise au piège (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Purpurové řeky (TV seriál)
Die letzte Jagd (Teil 2) (S01E08)
Tag der Asche (Teil 2) (S01E04)
Melodie des Todes (Teil 2) (S01E02)
2018 Purpurové řeky (TV seriál)
Poslední hon (S01E07)
Den popela (S01E03)
Melodie smrti (S01E01)
Victor Hugo, nepřítel státu (TV seriál)
IV (E04)
III (E03)
II (E02)
další epizody (4)
2017 Hvozd (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Le Rêve Français (TV seriál)
Umění zločinu (TV seriál)
Přírodní krása - 2. část (S01E02)
Přírodní krása - 1. část (S01E01)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Manipulations (S03E04)
La Femme de l'ombre (S03E02)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Huit (E08)
Épisode Sept (E07)
Épisode Six (E06)
další epizody (8)
2014 Détectives (TV seriál)
Adjugé vendu (S02E03)
Abus de faiblesse (S02E01)
2013 Détectives (TV seriál)
Avis de coup de vent (S01E08)
Les Évaporés (S01E07)
Le Sourire d'Abou (S01E05)
Meurtres à... (TV seriál)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Jen ať se opijem (S01E03)
Vaugand (TV seriál)
La Neuvième Marche (E02)
La Place du mort (E01)
2012 Toussaint Louverture (TV seriál)
Příliš brzy (TV seriál)
La guerre des familles (S02E03)
La famille, c'est sacré ! (S02E01)
2011 La Chanson du dimanche (TV seriál)
2010 Příliš brzy (TV seriál)
C'est la rentrée ! (S01E04)
Bienvenue à Valentin ! (S01E02)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
Les Invincibles (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Solea (E03)
Chourmo (E02)
Total Khéops (E01)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)

Dokumentární

2003 Guerriers de la beauté, Les

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky