foto

Petra Mott

  • nar. 29.8.1969 (50 let)
    Lauda-Königshofen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
Tatort – Babbeldasch (TV film)
2016 Mannheim - Neurosen zwischen Rhein und Neckar
2001 Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
2000 Männer sind was Wunderbares - Das Kind ist weg (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)

TV seriály

2006 Paare (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1993 Schicksal der Woche (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace