foto

Vladislav Pavlov

  • nar. 29.4.1984 (35 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ljubov v SSSR
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
2008 Isčeznuvšaja imperija
Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2006 Nikto ně znajet pro sex

TV seriály

2019 Mylodrama (TV seriál)
Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Obratnaja storona ljubvi (S03E12)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Etaž (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Bojňa (S01E27)
Kolpak (S01E26)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja po smerti (S02E02)
Prokurorskaja proverka (TV seriál)
SK (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
2009 Kaťa (TV seriál)
Meč (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky