foto

Robert Sansom

  • nar. 19.5.1903
    Chard, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.1.1979 (75 let)
    Wimbledon, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Atom Spies (TV film)
1974 Crown Matrimonial (TV film)
1972 Shelley (TV film)
1964 Signpost to Murder
1960 The Shakedown
1957 Hour of Decision
1955 Final Column - a.z.
1954 Before I Wake
Duel in the Jungle
Face the Music
1949 The Passionate Pilgrim (TV film)
1943 Setkání ve tmě
1942 Moře, náš osud
1941 Našel svou hvězdu
1940 Who Killed Jack Robins?

TV seriály

1977 1990 (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Brett (TV seriál)
Elizabeth R (TV seriál)
Persuasion (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
1963 Emerald Soup (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Six More Faces of Jim (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace