foto

Jelena Medveděva

  • nar. 30.10.1971 (47 let)
    Gorkij, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
Mladšij
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2007 Ja ostajus
2005 Manga

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
2017 Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)

Galerie (3)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace