foto

Angela Browne

  • nar. 14.6.1938
    Walton-on-Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.6.2001 (63 let)
    Esher,Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Brat Farrar (TV film)
1981 Wet Job (TV film)
1967 Just Like a Woman
1966 Press for Time
1962 Dinner with the Family (TV film)
1960 Doctor in Love
1959 Carry On Nurse
1954 The Gay Dog

TV seriály

1989 Chelworth (TV seriál)
Dokud se nesejdeme (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1985 Tandoori Nights (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Dům u měděných buků (S02E01)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
Rogues' Gallery (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1990 Prisoner Video Companion, The - a.z.

Host

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace