foto

Sheila Bernette

  • nar. 30.3.1939 (81 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Můj život v ruinách
1986 Car Trouble
1978 What's Up Nurse!
1975 Eskimo Nell
Three for All
1971 The Magnificent Seven Deadly Sins
1963 Wild Affair, The
1961 Ticket to Paradise
1960 Sons and Lovers

TV seriály

2008 Hotel Trubble (TV seriál)
1995 Agony Again (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1992 Uncle Jack and the Dark Side of the Moon (TV seriál)
Virtual Murder (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
Butterflies (TV seriál)
1977 King of the Castle (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Tarbuck's Luck (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Punchlines! (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1964 Dave's Kingdom (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1960 Candid Camera (TV pořad)
1953 The Good Old Days (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky