foto

Wasabi Mizuta

  • nar. 4.8.1974 (45 let)
    prefektura Mie, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eiga Doraemon: Nobita no gecumen tansaki
2018 Eiga Doraemon: Nobita no takaradžima
2017 Eiga Doraemon: Nobita no nankjoku kačikoči daibóken
2015 Eiga Doraemon: Nobita and the Space Heroes
2014 Kamisama to iu tóri
Stand by Me Doraemon
2013 Eiga Doraemon Shin Nobita No Uchukai Takushi
Eiga Doraemon: Nobita no himicu dógu Museum
2012 Eiga Doraemon: Nobita to kiseki no šima
Meloetta no kirakira Recital
2011 Eiga Doraemon: Šin Nobita to tecudžin heidan – Habatake tenšitači
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to široki eijú Reshiram
Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Eiga Doraemon: Nobita no ningjo daikaisen
2009 Eiga Doraemon: Šin Nobita no učú kaitakuši
One Piece Film: Strong World
2008 Eiga Doraemon: Nobita to midori no kjodžinden
Eiga Yes! Precure 5 Go Go! Okaši no kuni no Happy Birthday
2007 Eiga Doraemon: Nobita no šin makai daibóken – Šičinin no mahócukai
2006 Doraemon - Nobitův dinosaurus
2004 Tokio daigaku monogatari
1997 Hare tokidoki Buta
1996 Toire no Hanako-san

TV seriály

2015 Šin atašinči (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Tamagočči! (TV seriál)
2008 Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
2006 Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)
Kotenkotenko (TV seriál)
2003 Omoikkiri kagaku Adventure: Só Nanda! (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de Pon! Golden (TV seriál)
2002 Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2000 Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Mirai šónen Conan II: Taiga Adventure (TV seriál)
1998 Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Takojaki Mantman (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Wankorobé (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky