foto

Frank Harts

  • nar. 30.5.1979 (41 let)
    Sterling, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na shledanou včera
2016 One Day Home
Paterson
2015 Experimenter
Keep in Touch
Zvláštní příběh rodiny F
2014 Jack Ryan: V utajení
Učitelem z nouze
2013 Home
Syrup
2011 Certainty
Šťastný Nový rok
2010 Salt
2009 U.S. Attorney (TV film)
2008 Gigantický
2003 Bought & Sold
Piková trojka

TV seriály

2020 Prodigal Son (TV seriál)
Like Father... (E20)
The Professionals (E19)
Scheherazade (E18)
další epizody (10)
2019 Prodigal Son (TV seriál)
Silent Night (E10)
Pied-A-Terre (E09)
Family Friend (E08)
další epizody (10)
The Code (TV seriál)
Lioness (E08)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Divination (E04)
Bull (TV seriál)
A Higher Law (S03E10)
Absolution (S02E16)
Jak prosté (TV seriál)
Dej mi prst (S06E06)
2017 The Path (TV seriál)
Providence (S02E07)
The Red Wall (S02E04)
Mistr amatér (TV seriál)
New York, I Love You (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S07E17)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Magical Thinking (S01E11)
Quality of Life (S01E10)
další epizody (11)
Model Woman (TV seriál)
The Path (TV seriál)
A Room with a View (S01E09)
The Shore (S01E08)
The Hole (S01E05)
další epizody (4)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Morning Jog (S02E12)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Gingerbread (E11)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Návrat marnotratného syna (S01E10)
Garveyovi ve vrcholné formě (S01E09)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
další epizody (7)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Florida (S07E10)
2012 My America (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
America's Next Top Paddy's Billboard Model Contest (S04E03)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Obsession (S15E15)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky