foto

Jeremy Shada

  • nar. 21.1.1997 (20 let)
    Boise, Idaho, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Divoké vlny 2
Gloria Talks Funny
When Jeff Tried to Save the World
2013 Aliens in the House (TV film)
2012 Norman a duchové
2011 That's What I Am
2010 Dělat zázraky (TV film)
2009 Zataženo, občas trakaře
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
2006 Bambi 2
Southern Comfort (TV film)
2005 No Rules
2004 Miracle Run (TV film)
Team America: Světovej policajt

TV seriály

2016 Mr. Student Body President (TV seriál)
Voltron: Legendary Defender (TV seriál)
2012 Incredible Crew (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Famílie (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
2007 Ztraceni (TV seriál)
Největší hity (S03E21)
Odložené případy (TV seriál)
Thrill Kill (S05E01)
2006 The Loop (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Oheň a voda (S02E12)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace