foto

Victor Couzyn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Cappuccino Melange (TV film)
Schwarze Sonne, Die
1989 Bal poussière
1988 Ada dans la jungle
1985 Tváře žen
1979 Austern mit Senf
Železná maska
1978 Hotel lásky v Tyrolích
1977 Arrête ton char... bidasse!

TV seriály

1981 Helmi (TV seriál) - vyp.
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Hiob (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hier ist ein Mensch: Peter Alexander (TV film) - vyp.
Leuchtfeuer des Lebens
Universum: Turtle Hero - Ein Leben für die Schildkröten (TV film) - vyp.
2015 Gaudího šifra - vyp.
2013 Krvelačné rostliny (TV film) - vyp.
2012 Bergwelten (TV seriál) - vyp.
Terra Mater: Der Tulpen-Crash (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál) - vyp.
Universum: Wildes Nairobi - Wo Leoparden durch Gärten schleichen (TV film) - vyp.
2010 Erste auf dem Mount Everest?, Der (TV film) - vyp.
Universum: Mauritius - Schatzinsel im Indischen Ozean (TV film) - vyp.
Urgewalten (TV seriál) - vyp.
Vojničův kód: Nejzáhadnější světový rukopis (TV film) - vyp.
2008 Balkan Express (TV seriál) - vyp.
Universum: Z horka do zimy (TV film) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Panda-TV (TV pořad)
2004 Sunshine Airlines (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace