foto

Augie Hess

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 One Week in Hollywood
2008 Milenec je zločinec!
Neznámí vetřelci
2003 111 Gramercy Park (TV film)
Štvanec
2000 Krvavá volba
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
1995 Extreme Blue (TV film)
Jade

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
X (S05E13)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
In the Blood (S05E05)
Legacy (S05E04)
další epizody (9)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tvrdá životní rána (S04E09)
Virál (S04E05)
Zlý národ (S04E01)
další epizody (9)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Psanci (S03E07)
Plán útěku (S03E04)
Šok (S03E01)
další epizody (7)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Cizí záležitosti (S02E05)
Spokojím se s tebou (S01E21)
další epizody (6)
2014 Extant (TV seriál)
Ti před krví (S01E12)
Na útěku (S01E09)
Zlý sen (S01E06)
Inteligence (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Hon na duchy (S01E09)
Mistr děsu (S01E06)
Přenašeč (S01E02)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Heartbreak (S01E16)
Brotherhood (S01E13)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Trajectories (S01E10)
Road Block (S01E07)
Check Out Time (S01E03)
2010 Obhájci (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Smrtonosná voda (S03E15)
Malý zelený mužík (S03E12)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Tajemství mumie (S03E05)
Kde je Bob? (S03E02)
Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
Leaving Las Vegas (S02E14)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vítěz bere vše (S01E18)
Vysoké sázky (S01E15)
500°C (S01E12)
další epizody (4)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Anonym (S01E08)
Přátelé a milenky (S01E05)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growing Pains (S03E18)
Take My Wife, Please (S03E15)
The Day of the Rope (S03E14)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Mummy Dearest (S03E11)
A Day in the Life (S03E08)
Liar, Liar (S03E05)
další epizody (4)
1994 Dead at 21 (TV seriál)
McKenna (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1992 Amazing Live Sea-Monkeys, The (TV seriál)
Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)

Dokumentární

2003 Life in a Basket

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace