foto

Anne Weinberger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Clara Immerwahrová (TV film)
2012 Friday Night Horror
2011 TABU – Jest duše cizinkou na zemi
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
Žid Süss - Film bez svědomí
2005 Ainoa

TV seriály

2013 Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2012 Planeta a my (TV film)
Terra Mater: Der Tulpen-Crash (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace