foto

Cosmo Kleverson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2008 Smrt v horách

TV seriály

2005 11er Haus (TV seriál)

Dokumentární

2014 Les fantazií (TV film)
2013 Universum History (TV seriál)
2012 Terra Mater: Der Tulpen-Crash (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2007 Kněžna upír (TV film)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace