foto

Kódži Matoba

  • nar. 28.3.1969 (49 let)
    Ageo, prefektura Saitama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Conflict: Saidai no kôsô
2015 Věčné sakury
2012 SP - Keishichou Keigoka 2 (TV film)
2011 Shin Jidan Koshonin Ura File (TV film)
2010 Šodó kjódžu (TV film)
2009 Choshokutei (TV film)
2008 R246 Story
Ten to Chi to
2007 Wačigaija Itosato (TV film)
Zemřít pro Japonsko
2005 Mise 1549: Boj o budoucnost
2001 Akumjó
2000 Toppamono taiyo-den
1999 Don o utta otoko
Horetara akan: Daimon no okite
Poslední samuraj
1998 Óinaru kan bonno
1997 Asu naki machikado
Jitsuroku Juku no tsura: Shinjuku gurentai monogatari
Nagareita šičinin
1993 Šišiótači no saigo
1991 Shishiohtachi no natsu
Shushoku sensen ijonashi
1990 Inamura Jane
1988 Bee Bop highschool: Koko yotaro kanketsu-hen
Shuto Kôsoku toraiaru

TV seriály

2016 Nobunaga moju (TV seriál)
2013 Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2009 Maid Deka (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
Sono Otoko, Fuku-Shocho 3 (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Judge II (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Season 2 (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
Sono otoko, fuku shocho: Kyoto kawara machi sho jiken fyairu (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
Eru Poporačči ga juku!! (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
2005 H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Fire Boys (TV seriál)
2003 Jume miru budó: Hon o jomu onna (TV seriál)
Stand Up!! (TV seriál)
2002 Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Beautiful Life (TV seriál)
1998 Tsumetai Tsuki (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
Shokuinshitsu (TV seriál)
1996 Ai to wa keshite koukai shinaikoto (TV seriál)
Mou Gaman Dekinai! (TV seriál)
1995 Džinsei wa džodžo da (TV seriál)
Shinkon Nari! (TV seriál)
1994 Hi no Ataru Basho (TV seriál)
Otoko girai (TV seriál)
1993 Eenyobo (TV seriál)
1992 Dareka ga Kanojo wo Aishiteiru (TV seriál)
Nobunaga (TV seriál)
Sugao no Mama de (TV seriál)
1991 A.D. Boogie (TV seriál)
Mamatte Kirei!? (TV seriál)
1990 Sotsugyou (TV seriál)
Yobiko Boogie (TV seriál)
1989 Komarasenaide! (TV seriál)
Mama Haha Boogie (TV seriál)
1969 Mito Kômon (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace