foto

María Pujalte

  • nar. 22.12.1966 (53 let)
    A Coruña, Galicia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Madrid, int.
2019 Elisa y Marcela
2018 ¡Oh Mamy Blue!
2017 Es por tu bien
2016 Migas de pan
Noc, kdy moje matka zabila mého otce
2014 Meñique y el espejo mágico
2011 Onde está a Felicidade?
2010 K čertu s ošklivci
2009 Mellizas
2008 Rivales
2006 El regalo
2004 Cosas que hacen que la vida valga la pena
Semen, una historia de amor
2003 Tesařova tužka
Uklidni se!
Ve městě
2002 Moje matka je na holky
1999 Los lobos de Washington
Vamos a dejarlo
1998 El grito en el cielo
Nespavost
1997 A mí quién me manda meterme en esto
Completo confort
Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
1996 Gala 100 años del cine español (TV film)
Interferencias
Libertarias
1995 Boutique del llanto, La
Entre rojas
Gran liquidación
1994 Xoias da Señora Bianconero, As
1993 Baile de las ánimas, El
1991 Macana de dote, che
Masopustní úterý
1989 Sempre Xonxa

TV seriály

2020 Vamos Juan (TV seriál)
2019 Merlí: Sapere Aude (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Toy Boy (TV seriál)
Na konci tunelu (E06)
Puls vraha (E05)
Výchozí bod (E04)
další epizody (6)
Vota Juan (TV seriál)
2016 Web Therapy (TV seriál)
2011 Quién, Los (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)
Negocios de mamá, Los (TV seriál)
1995 Mar de dudas (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)

Dokumentární

2018 Querido Fotogramas
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Hormiguero, El (TV pořad)
2004 XIII premios unión de actores (TV pořad)
XVIII premios Goya (TV pořad)
1996 X premios Goya (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky