foto

Clair Jaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chlap na hlídání (TV film)
2010 Mateřské pudy (TV film)
2007 Qui va à la chasse (TV film)
2006 Právo na smrt (TV film)
2005 Famille Zappon, La (TV film)
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
2001 Impair et père (TV film)

TV seriály

2013 Direction générale de la VDM (TV seriál)
2010 Doc Martin (TV seriál)
2009 Scènes de ménages (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky