foto

Edward Jewesbury

  • nar. 6.8.1917
    Marylebone, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.5.2001 (83 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Mlhy Avalonu (TV film)
2000 Dračí doupě
Jdi za svým srdcem
Undertaker's Paradise
1999 Krásní lidé
1997 Mrs. Dalloway
Preaching to the Perverted
Zakázané území (TV film)
1995 Richard III.
Za zimního slunovratu
1994 Frankenstein
1993 Mnoho povyku pro nic
1992 Petrovi přátelé
1989 Jindřich V.
Look Back in Anger (TV film)
1988 Velmi si vás vážíme
1987 Malá Dorritka
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1971 Sacco a Vanzetti
1967 The Winter's Tale (TV film)
1961 Fury at Smugglers' Bay
1955 Out of the Clouds
1954 John Wesley
1938 Laugh with Me (TV film)
The Wooing of Anne Hathaway (TV film)

TV seriály

2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící anděl (S04E02)
2000 Desáté království (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Turning World (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Zvony (S02E01)
1985 Screen One (TV seriál)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
Já, Claudius (TV seriál)
1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Daniel Deronda (TV seriál)
Germinal (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 Take a Pair of Private Eyes (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Crying Down the Lane (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Don't Do It Dempsey (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 Good Wives (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1957 The Royalty (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1990 Discovering Hamlet
1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace