foto

Thierry Barbet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hrady z písku
Les vauriens (TV film)
2014 Bouře ve větrovce
Ceux qui dansent sur la tête (TV film)
2013 Les Lendemains
Lili Rose
2012 Le cinquieme quartier
2010 Bouře (TV film)
2004 Au secours, j'ai 30 ans !
Penn sardines (TV film)
Strážce majáku
1998 Le comptoir
Robin des mers

TV seriály

2015 Doc Martin (TV seriál)
Rats attack (S04E06)
Martin les doigts d'or (S04E05)
Le Loup-garou de Port Garrec (S04E04)
další epizody (4)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Doc Martin (TV seriál)
La belle de Port-Garrec (S03E03)
La Grande Épidémie (S03E02)
L'amour dans l'oeuf (S03E01)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Doc Martin (TV seriál)
Toute la vérité (S02E06)
Le Bulot d'or (S02E05)
La Nuit de l'amour (S02E04)
další epizody (5)
2010 Doc Martin (TV seriál)
Amour de jeunesse (S01E03)
Trop, c'est trop ! (S01E02)
2006 Malé rodinné vraždy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
2002 Le Champ dolent, le roman de la terre (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky