foto

Richard Leacock

  • nar. 17.5.1968 (52 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Po
2010 Dvě svatby (TV film)
Nový začátek (TV film)
Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
Vacation with Derek (TV film)
2008 Děvče od sousedů (TV film)
Toronto Stories
Záchrana boha
2007 Vzkaz (TV film)
2006 Měsíc v ohrožení (TV film)
Ultra (TV film)
2000 Tvář smrti
1999 Jezero
Nebeský oheň (TV film)
1998 Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1997 Sopka: Hořící sníh (TV film)
1995 Annie O (TV film)
Boj o Jessicu (TV film)
Ernest boduje
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)

TV seriály

2019 Hodný holky (TV seriál)
Lovná sezóna (S02E11)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Monsters (S03E06)
2015 Starfall (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
North/South (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Symmetry (S05E07)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Nouzová situace (S03E14)
1998 Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zhouba (S02E10)
Krajní meze (TV seriál)
Stvůra (S04E18)
Akta X (TV seriál)
Kitsunegari (S05E08)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Život po smrti (S02E15)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Léto lásky (S01E05)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Jack's Place (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
God Is a Bullet (S04E05)
Swallowed Alive (S03E09)
1988 Knightwatch (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Don't Stretch the Rainbow (S02E07)
Gotta Finish the Riff (S01E06)
Wiseguy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky