foto

Peter Ellis

  • nar. 30.5.1936 (83 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Toybox, The
1996 The Bill: Target
1986 Zázračný lékař
1982 Remembrance
Who Dares Wins
1981 Americký vlkodlak v Londýně
1979 Charlie Muffin (TV film)
1977 Heydays Hotel (TV film)

TV seriály

2016 Koruna (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1986 Acorn Antiques (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál) - herec, a.z.
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Screenplay (TV seriál)
1978 Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
The XYY Man (TV seriál)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
1974 My Old Man (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
1965 The Loner (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky