foto

Anna Slju

  • nar. 27.3.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rassvět
2018 Skokan
Ďaďa Saša
2011 Ogni pritona
2006 Denní hlídka
2004 Noční hlídka

TV seriály

2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2013 Ljubovnicy (TV seriál)
Vsjo budět chorošo (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Talisman ljubvi (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky