foto

Martin Miller

  • nar. 2.9.1899
    Kremsier, Moravia,, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.8.1969 (69 let)
    Innsbruck, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Mord nach der Oper (TV film)
1968 Assignment to Kill
1965 Up Jumped a Swagman
1964 Městečko prokletých II
Žlutý Rolls-Royce
1963 55 dní v Pekingu
Incident at Midnight
Růžový panter
Vlivní lidé
1962 Fast Lady, The
1961 Phantom of the Horse Opera
1960 Exodus
The Rough and the Smooth
Šmírák
1959 Expresso Bongo
Libel
1958 Mark of the Phoenix
1956 Child in the House
Dítě a bitevní loď
The Gamma People
1955 An Alligator Named Daisy
Man of the Moment
Woman for Joe, The
1954 Front Page Story
Mad About Men
The Angel Who Pawned Her Harp
You Know What Sailors Are
1953 Genie, The
Twice Upon a Time
1951 Encore
I'll Get You for This
1949 Don't Ever Leave Me
Huggetts Abroad, The
I Was a Male War Bride
Man on the Run
Třetí muž
1948 Bonnie Prince Charlie
Counterblast
One Night with You
The Blind Goddess
1947 Ghosts of Berkeley Square, The
Mine Own Executioner
1946 Night Boat to Dublin
1944 Anglicky snadno a rychle
Hotel Reserve
1943 Squadron Leader X
The Adventures of Tartu

TV seriály

1969 Department S (TV seriál)
Doktor v domě (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Little Big Business, A (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Paul of Tarsus (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1952 Rebound (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace