foto

Horst Lebinsky

  • nar. 1936
    Fürstenwalde, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die Weber (TV film)
1999 Eastie Boys
1997 Das Geheimnis der Kormoraninsel
1994 Burning Life
1989 Stopa vede ke Stříbrnému jezeru
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
1987 Wengler & Söhne
1986 Kalter Engel (TV film)
1983 Alfons Köhler (TV film)
Die Schüsse der Arche Noah
Luftschiff, Das
Taková milá paní... (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Arzt in Uniform (TV film)
Stella (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
Tajemný jakobín
1980 Andreas und der Knochenmann (TV film)
Jadup und Boel
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
1979 Hochzeit in Weltzow (TV film)
Vražda bez důkazů
1977 Der Stein des Glücks (TV film)
Útěk
1976 Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Bankett für Achilles
Till Enšpígl
1973 Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Leichensache Zernik

TV seriály

1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich bin Joop van der Dalen (E84)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doppelte Buchführung (E63)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1975 Broddi (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
Juno und der Pfau (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky