foto

Herbert Manz

  • zem. 2010
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Diagnose
Zoe
1997 Das Geheimnis der Kormoraninsel
1990 Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Wo andere schweigen
1983 Der entführte Prinz (TV film)
Zille a já
1980 Mein Vater Alfons
1969 Na cestě k Leninovi
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
1961 Případ Gleiwitz
1959 Beton (TV film)
1958 So eine Liebe (TV film)
1957 Vinen či nevinen

TV seriály

1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Auf der Durchreise (E49)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Divadelní záznam

1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1962 Frau Flinz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky