foto

Anatolij Grigorjev

  • nar. 30.6.1975 (44 let)
    Mikhaylovka, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Ličnyj intěres (TV film)
2012 Poslednjaja rol Rity (TV film)

TV seriály

2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
2013 Ptica v kletke (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zdravstvujtě, Vam!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace