foto

Jan-Hugo Norman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Älskar, älskar och älskar (TV film)
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
1996 Potatishandlaren (TV film)
1995 Happy Days
1994 Den vite riddaren (TV film)
Sommarmord
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
1988 Behöriga äga ej tillträde (TV film)
1969 Fröken Julie (TV film)

TV seriály

2001 Pusselbitar (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1994 Esters testamente (TV seriál)
1992 En komikers uppväxt (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)

Dokumentární

2014 Den enda vägen västerut (TV film)
1988 Fyra dagar som skakade Sverige (TV film)
1983 Alfred Nobel - Mr. Dynamite (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Kärlek över gränsen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky