foto

Christine Pancott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2011 Night in the Woods, A
2001 South West 9

Dokumentární

2014 Ve stínu války
2013 Nacistické megastavby (TV seriál)
Seznámení s mimozemšťany (TV film)
2012 Město podvodů (TV seriál)
2009 Ross Kemp: Zpátky na frontě (TV seriál)
2006 Gangy očima Rosse Kempa (TV seriál)
2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Tyrannosaurus Rex: Bojovník nebo strašpytel? (TV film)
1996 Poslední z carů (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2015 Xtreme Endurance: Race to the Pole (TV pořad)
2014 Králové kouzel (TV pořad)
2010 Po Nilu s Joannou Lumleyovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace