foto

Jon Thomas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2012 Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (TV seriál)
Louis Theroux: Nesmírná láska – Demence (TV film)
Tajemné hlubiny s Bobem Ballardem (TV seriál)
2010 Dávné světy (TV seriál)
2009 Kdo byl Ježíš? (TV seriál)
2007 Deníky orangutanů (TV seriál)
2006 Nezdolný Everest (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2015 Xtreme Endurance: Race to the Pole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace