foto

Nobujuki Hajakawa

  • nar. 30.12.1979 (40 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Joake cugeru Lu no Uta
2016 The Manzai 2016 (TV film)
2013 The Manzai 2013 (TV film)
2012 The Manzai 2012 (TV film)
2011 Manzai gyangu
The Manzai 2011 (TV film)

TV seriály

2016 Dokyumentaru (TV seriál)
Hibana (TV seriál)
2015 Minna no Okayama-ken (TV seriál)
Wakaretara Suki na Hito (TV seriál)
2014 Gokuaku Ganbo (TV seriál)
2003 Wai! Wai! Wai! (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Aiseki šokudó (TV pořad) - mod.
2011 Bakurecu Variety: Šabadaba no sora ni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky