foto

Omid Khansari

  • nar. 1979
    Tampa, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: Dödsmässa (TV film)
2010 Kommissarie Späck
2008 Vampyrer

TV seriály

2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Cinerama: Del 2 (E08)
Cinerama: Del 1 (E07)
Papperspojken: Del 2 (E06)
další epizody (8)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Befriaren (S02E08)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Hotell Kantarell (TV seriál)
2006 Möbelhandlarens dotter (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
Fotbollsdojorna (E03)
Hauptbyrån (E02)
De drabbade (TV seriál)
1997 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky