foto

Mal Whyte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ostrov pokladů (TV film)
2007 Northangerské opatství (TV film)
Once
2006 Showbands II (TV film)
2005 Malice Aforethought (TV film)
2004 Man About Dog
2003 Bloom
2002 Uprchlíci
1999 Chrono-Perambulator
Poslední září
Vicious Circle (TV film)
1998 Statečnost v srdci (TV film)
Vše pro lásku
1997 Bogwoman (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
Michael Collins
Moll Flandersová
Ve jménu IRA
1995 Statečné srdce
1994 Words Upon the Window Pane
1993 Ve jménu otce
1992 Bargain Shop, The
Treaty, The (TV film)
1991 December Bride
Zázrak
1989 Dear Sarah (TV film)

TV seriály

2011 Borgiové (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Der Wurm (S04E05)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
The Governor (TV seriál)
The Hanging Gale (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace