foto

Stephen McCarthy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Seduction Theory
1996 Vote for Me: Politics in America (TV film)

Dokumentární

2020 George W. Bush (TV film)
Horizont poznání
Ken Burns Presents: The Gene (TV seriál)
The Oil War
2019 The Dust Bowl (TV seriál)
Reaping the Whirlwind (1935–1940) (E02)
The Great Plow-Up (1890–1935) (E01)
2018 Prediction by the Numbers (TV film)
2017 Oklahoma City
2016 American Experience: Bonnie & Clyde (TV film)
Lake of Betrayal: The Story of Kinzua Dam
The Mine Wars
2015 Cancer: The Emperor of All Maladies (TV seriál)
Containment
The Pilgrims (TV film)
2014 Cesar's Last Fast
Masový zánik druhů: Život na pokraji (TV film)
Ryba v nás (TV seriál)
2013 Jak dělat věci šílenější? (TV film)
The African Americans: Many Rivers to Cross with Henry Louis Gates, Jr. (TV seriál)
2012 Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)
Co je nic? (S03E05)
Je vesmír živý? (S03E03)
2011 Chytré věci (TV film)
Struktura vesmíru (TV seriál)
The Last Mountain
Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)
Jak vypadají mimozemšťané? (S02E09)
Existuje šestý smysl? (S02E05)
2010 Digital Nation (TV film)
Masterclass (TV seriál)
Záhady muzeí (TV seriál)
2009 Alien Earths (TV film)
Ponořit se na dno světa (TV film)
Scenes from a Parish
The Sealed Orders of Liv Ullmann
2008 Luckey
Secrecy
2007 Everest na dosah: Tragický rok 1996
Světla! Akce! Hudba! (TV film)
2006 Banished: How Whites Drove Blacks Out of Town in America
Rehearsing a Dream
Sacco and Vanzetti
2005 Nova ScienceNow (TV seriál)
2004 Innovation: Life, Inspired (TV seriál)
Svatý Patrik (TV film)
The Question of God: Sigmund Freud & C.S. Lewis (TV film)
Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson
2003 Harriman Alaska Expedition Retraced, The (TV film)
Neviděli jste Andyho? (TV film)
2001 Secret Rulers of the World, The (TV seriál)
Železné zásoby - Nová jaderná hrozba
2000 Ennis' Gift
1999 Independent Lens (TV seriál)
1998 Raise the Dead
1996 It's Elementary: Talking About Gay Issues in School
1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2020 Childsplay: The Parting Glass (TV pořad)
2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2009 Indiáni: Když připlula Mayflower
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky