foto

Stephen McCarthy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 Vote for Me: Politics in America (TV film)

Dokumentární

2017 Oklahoma City
2016 American Experience: Bonnie & Clyde (TV film)
Lake of Betrayal: The Story of Kinzua Dam
The Mine Wars
2015 Cancer: The Emperor of All Maladies (TV seriál)
Containment
The Pilgrims (TV film)
2014 Cesar's Last Fast
It's Elementary: Talking About Gay Issues in School
Masový zánik druhů: Život na pokraji (TV film)
Ryba v nás (TV seriál)
2013 Jak dělat věci šílenější? (TV film)
The African Americans: Many Rivers to Cross with Henry Louis Gates, Jr. (TV seriál)
2012 Dust Bowl, The (TV seriál)
2011 Chytré věci (TV film)
Struktura vesmíru (TV seriál)
The Last Mountain
2010 Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (TV seriál)
Digital Nation (TV film)
Masterclass (TV seriál)
Záhady muzeí (TV seriál)
2009 Alien Earths (TV film)
Ponořit se na dno světa (TV film)
The Sealed Orders of Liv Ullmann
2008 Secrecy
2007 Everest na dosah: Tragický rok 1996
Světla! Akce! Hudba! (TV film)
2006 Banished: How Whites Drove Blacks Out of Town in America
Rehearsing a Dream
Sacco and Vanzetti
2005 Nova ScienceNow (TV seriál)
2004 Innovation: Life, Inspired (TV seriál)
Svatý Patrik (TV film)
The Question of God: Sigmund Freud & C.S. Lewis (TV film)
Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson
2003 Harriman Alaska Expedition Retraced, The (TV film)
2001 Secret Rulers of the World, The (TV seriál)
Železné zásoby - Nová jaderná hrozba
2000 Ennis' Gift
1999 Independent Lens (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

TV pořady

2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
1983 Frontline (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2009 Indiáni: Když připlula Mayflower
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace