foto

Vernée Watson-Johnson

  • nar. 14.1.1954 (63 let)
    North Trenton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 How Not to Propose (TV film)
2013 Beyond the Heavens
Highland Park
2011 Life of Lemon
2009 Applause for Miss E (TV film)
2008 Good Behavior (TV film)
2006 Celestinské proroctví
Garfield 2
Mravenčí polepšovna
Televizní hrátky
The Big Bang Theory - Unaired Pilot (TV film)
2005 Sněhulák Frosty
2004 Přijetí
Vánoce naruby
2002 Baby of the Family
Jeden pokoj
Příběh Antwona Fishera
2001 Život nevrátíš
2000 Batman Beyond: Return of the Joker
Kid
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1994 Angie
1993 Batman a fantom
1992 Caged Fear
Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
House on Sycamore Street, The (TV film)
1991 Hlavní podezřelá (TV film)
Zúčtování v Malém Tokiu
1987 G.I. Joe: The Movie
1981 Celou dlouhou noc
Už nebudu mlčet (TV film)
1979 Love's Savage Fury (TV film)
1978 Death Drug
1977 Green Eyes (TV film)
1976 Boy in the Plastic Bubble, The (TV film)
Norman... Is That You?
1972 Trick Baby
1970 Bavlna v Harlemu

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Škola rocku (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Birthday Synchronicity (S10E11)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
2014 Selfie (TV seriál)
2013 Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
Ben a Kate (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
Mr. Box Office (TV seriál)
Suit Up (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Sheldonova teorie chaosu (S05E18)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Psychologie mezi řádky (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Love That Girl! (TV seriál)
Melissa a Joey (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Robotická manipulace (S04E01)
2009 Archer (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Reakce na arašídy (S01E16)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Dexter (TV seriál)
Vráceno odesílateli (S01E06)
Studio 60 (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Hidden Hills (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Audrey Pauleyová (S09E11)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Over My Dead Body (TV seriál)
1989 The Robert Guillaume Show (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Munsters Today, The (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
1983 New Scooby and Scrappy-Doo Show, The (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
The World's Greatest SuperFriends (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Scoobyho hvězdná olympiáda (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
That's My Mama (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Corner Bar (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace