foto

Eric Dodson

  • nar. 1.12.1920
    Peterborough, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.1.2000 (79 let)
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Walter Ego, The
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1980 Rozbité zrcadlo
1972 Soukromý detektiv
1969 Bitva o Británii
1963 Strictly for the Birds
The Set Up
1962 Dr. Crippen
Fate Takes a Hand
Gang War
Solo for Sparrow
1961 Fury at Smugglers' Bay
1960 Night Train for Inverness
Sentenced for Life
1957 Young Chippie (TV film)
1956 Touch of the Sun, A

TV seriály

1991 Haló, haló! (TV seriál)
René v Anglii (S07E04)
1989 French Fields (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1988 Rockliffe's Folly (TV seriál)
1986 Farrington of the F.O. (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
County Hall (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
1975 Grady (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
Porridge (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Pro dívku, která má vše (E03)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
Musical Playhouse (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1951 Sherlock Holmes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 The World About Us (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace