foto

Jerry Wanek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (TV film)
Kmen Andromeda (TV film)
2004 The Robinsons: Lost in Space (TV film)
2003 Lucky 7 (TV film)
Pozor, hodný pes!
2001 Dodsonův svět (TV film)
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
Neobyčejný život Noe Dearborna (TV film)
Černá a bílá (TV film)
1998 Mág Houdini (TV film)
Vše, co povznáší (TV film)
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1994 Hazardní hráč (TV film)
MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
1993 Rio Diablo (TV film)

TV seriály

2019 Lovci duchů (TV seriál)
Back and to the Future (S15E01)
2005 Beach Girls (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Freak Nation (S02E21)
Love Among the Runes (S02E20)
She Ain't Heavy (S02E19)
další epizody (12)
2001 Černý anděl (TV seriál)
Medium Is the Message (S02E09)
Gill Girl (S02E08)
Some Assembly Required (S02E07)
další epizody (23)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Cold Comfort (S01E07)
Prodigy (S01E06)
411 on the DL (S01E05)
další epizody (6)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1996 Cesta mrtvého muže (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)

TV pořady

1993 Day in the Life of Country Music, A (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Lovci duchů (TV seriál)
Beyond the Mat (S11E15)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Captives (S09E14)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
The Slice Girls (S07E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky