foto

David Handman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Hra na utrpení
The Stoning of Soraya M.
2006 After...
Po stopách 11. září (TV film)
2001 Jason X
Maniacts
1998 Karneval duší
1997 Vládce prokletých přání
1995 Výhled skleněným stropem (TV film)
1993 Pátek třináctého 9
Rio Shannon (TV film)
Visions of Murder (TV film)
1990 Disturbed
1989 Deep Star 6
Spy (TV film)
1987 Plevel
You Talkin' to Me?

TV seriály

2011 Po stopách legend (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
1999 Rescue 77 (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1988 High Mountain Rangers (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

TV pořady

2014 Cesar zachraňuje (TV pořad)
2004 Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace