foto

Norman Rossington

  • nar. 24.12.1928
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.5.1999 (70 let)
    Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Sharpův regiment (TV film)
1991 Rozsudek smrti
1990 Bratři zločinu
1983 Dům dlouhých stínů
1982 Treasure Island
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
Zajatec na Zendě
1977 Joseph Andrews
1975 Double Take (TV film)
1973 Frankenstein: The True Story (TV film)
1972 Mladý Winston
Smrtelná čára
1971 Muž v divočině
1970 Gerardova dobrodružství
1969 Two Gentlemen Sharing
1968 Negatives
Útok lehké kavalerie
1967 Elvis Presley: Pořádný průšvih
To Chase a Million
Tobruk
1966 Nesprávná truhla
1965 Báječní muži na létajících strojích
Fotbalová horečka
Joey Boy
1964 Daylight Robbery
Perný den
1963 Nurse on Wheels
The Comedy Man
1962 Andělé spásy
Go to Blazes
Lawrence z Arábie
Nejdelší den
The Winter's Tale (TV film)
1961 Carry On Regardless
No Love for Johnnie
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
Doctor in Love
Liga gentlemanů
Running Jumping & Standing Still Film, The
V sobotu večer, v neděli ráno
1959 Carry On Nurse
1958 Carry On Sergeant
I Only Arsked!
Zkáza Titaniku
1957 Saint Joan
Stranger's Meeting
The Long Haul
Útěkář
1956 Keep It Clean
Tři muži ve člunu

TV seriály

1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1989 Nineteenth Hole, The (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
1979 Big Jim and the Figaro Club (TV seriál)
Spooner's Patch (TV seriál)
Turning Year Tales (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Zdráv buď... ale kdo? (E09)
1975 Cilla's Comedy Six (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Sporting Scenes (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Casanova (TV seriál)
Now, Take My Wife (TV seriál)
Search for the Nile, The (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Curry & Chips (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Not Only... But Also (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Dokumentární

1998 What's a Carry On? (TV film)
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
You Can't Do That! The Making of 'A Hard Day's Night'
1967 NBC Experiment in Television (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace