foto

Anna Turner

  • nar. 6.5.1918
    RIo de Janeiro, Brazílie
  • zem. 29.3.2014 (95 let)
    Hammersmith, London,, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Super Grass
1987 Říše slunce
1968 Star!
1967 Okouzlený
1964 Silent Playground
1962 Strongroom
1960 Urge to Kill
1957 The Good Companions
1956 Eyewitness
The Last Man to Hang?
1955 Children Galore
1954 The Sleeping Beauty
1953 Mantrap
1952 Floating Dutchman, The
It Started in Paradise
Stolen Face

TV seriály

1998 Unnatural Acts (TV seriál)
1991 Lazarus & Dingwall (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
Your World (TV seriál)
1960 A Matter of Degree (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Strange Experiences (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace