foto

Irene Prador

  • nar. 16.7.1911
    Vienna, Rakousko
  • zem. 8.7.1996 (84 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Treacle
1981 Noční přechod
1977 Moths (TV film)
1976 Ďáblova dcera
1975 Útočiště
1971 Poslední údolí
1969 Nice Girl Like Me, A
1961 Das Geheimnis der gelben Narzissen
1959 Bouřlivý let
1958 The Snorkel
1956 Bitva u La Plata
1952 Something Money Can't Buy
1950 Lilli Marlene
The Compelled People (TV film)
1948 No Orchids for Miss Blandish
1939 Rake's Progress (TV film)
1937 Let's Make a Night of It

TV seriály

1992 So Haunt Me (TV seriál)
1986 Dear John (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
Send in the Girls (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 The Pathfinders (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Charitable Countess (S01E12)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1937 Cabaret Cruise (TV seriál)
1936 Cabaret (TV seriál)
Variety (TV seriál)

Host

TV pořady

1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)
1937 Intimate Cabaret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky