foto

Eileen Peel

  • nar. 17.3.1909
    Wandsworth, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.9.1999 (90 let)
    Oxfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Bitva o Británii
1962 Dinner with the Family (TV film)
1961 The Queen's Guards
1958 The Reluctant Debutante
1954 The Face of Love (TV film)
1942 Moře, náš osud
Talk About Jacqueline
1939 Good Morning, Bill (TV film)
1938 The Divorce of Lady X
1936 Head Office
1935 Hyde Park Corner
1932 After Office Hours
First Mrs. Fraser, The

TV seriály

1973 Thriller (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1951 Celanese Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace