foto

Brenda Hogan

  • nar. 6.9.1928 (91 let)
    Birkenhead, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Trouble with Eve
1954 Time Is My Enemy
1953 Stryker of the Yard
1949 Private Angelo
1948 Fatal Night, The
Monkey's Paw, The
Noose

TV seriály

1957 Stryker of the Yard (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The Royalty (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Jane Eyre (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky