foto

Freda Bamford

  • nar. 11.2.1909
    Ashford, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 15.5.1986 (77 let)
    Torbay, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Whose Child Am I?
1972 Spy's Wife, The
1971 Sněžná husa (TV film)
1967 Three Bites of the Apple
1966 Pohřeb v Berlíně
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1962 In the Doghouse
1961 House of Mystery
1960 Big Day, The
1959 Nenávist
1957 Doktor hledá místo
Kapička štěstí
Miracle in Soho
1953 Heights of Danger
1952 Angels One Five
Time Gentlemen Please!
1939 Fame of Grace Darling, The (TV film)
Little Ladyship (TV film)
1938 Winter Sunshine (TV film)

TV seriály

1979 After Julius (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
The Sextet (TV seriál)
1971 Jude the Obscure (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Widow of Bath (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1953 Before Your Very Eyes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace