foto

Dan Sterling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Srážka s láskou
2014 Interview

TV seriály

2016 The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
2013 Kancl (TV seriál)
Stairmageddon (S09E19)
2012 Girls (TV seriál)
I raplové potřebujou holku (S01E08)
Kancl (TV seriál)
The Boat (S09E06)
2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Nightmayor (S03E04)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
There's No Place Like Homeless (S02E12)
The Mongolian Beef (S02E08)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Face Wars (S02E03)
2006 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Business Is Picking Up (S10E08)
2005 Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Orange You Sad I Did Say Banana? (S10E06)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
A Rover Runs Through It (S09E01)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Incredible Hank (S08E04)
Maid in Arlen (S07E22)
An Officer and a Gentle Boy (S07E15)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Son Also Roses (S07E06)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Slon miluje svini (S01E05)
Velká růžová plavba teplého Ala (S01E04)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Interview

TV seriály

2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Doody (S02E04)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2010 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
A Good Van Is Hard to Find (S03E09)
Nightmayor (S03E04)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Patriot Tact (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace