foto

Dan Sterling

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Interview

TV seriály

2015 The Grinder (TV seriál)
2012 Girls (TV seriál)
I raplové potřebujou holku (S01E08)
2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
1997 Městečko South Park (TV seriál)
Slon miluje svini (S01E05)
Velká růžová plavba teplého Ala (S01E04)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Interview

TV seriály

2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Sarah Silverman Program., The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace