foto

Michael Tiernan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Wedding Chapel
2011 Falešné přátelství (TV film)
2008 Mothers&Daughters
2003 Moving Malcolm
See Grace Fly
1996 Rukojmí nebo komplic?
1995 Smrtelná léčba
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Dvojitý cíl
1991 Cafe Romeo
1989 Slow Burn (TV film)
1972 Shelley (TV film)

TV seriály

2015 Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
2014 Hell on Wheels (TV seriál)
Return to Hell (S04E10)
Two Trains (S04E09)
Under Color of Law (S04E08)
další epizody (6)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Cult (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Tajemství (S02E09)
Thorův vůz (S02E06)
Milénium (TV seriál)
Owls (S02E15)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace