foto

Lane Gates

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Konvergence
Miracle on the 17th Green (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1997 Major Crime (TV film)

TV seriály

2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Absolutní moc (S04E17)
2000 Sekce 9 (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace