foto

Charles Robichaud

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 A Summer Romance (TV film)
Dark Angel (TV film)
Gates of Paradise (TV film)
2018 Christmas Joy (TV film)
2017 12 Days (TV film)
Polibek pod jehličím (TV film)
S.W.A.T.: Under Siege
The Perfect Bride (TV film)
2016 Christmas Cookies (TV film)
My Sweet Audrina (TV film)
Souboj na špičkách (TV film)
2015 A Gift of Miracles (TV film)
Just in Time for Christmas (TV film)
Once Upon a Holiday (TV film)
2012 Bouře v Seattlu (TV film)
2011 Tajemství zahrady (TV film)
2010 Dancing Ninja
2009 Rytíři krvavé oceli (TV film)
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
Ace of Hearts
2005 Thralls
1999 Stínové komando 2 (TV film)
1994 Cyberteens in Love

TV seriály

2020 When Calls the Heart (TV seriál)
Into the Woods (S07E08)
Heart of a Writer (S07E07)
The Heart of a Father (S07E02)
2019 When Calls the Heart (TV seriál)
Two of Hearts (S06E09)
A Call from the Past (S06E08)
Surprise (S06E05)
2018 When Calls the Heart (TV seriál)
Close to My Heart (S05E10)
Love and Marriage (S05E06)
My Heart Is Yours (S05E05)
další epizody (5)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
With All My Heart (S02E07)
Heart of the Family (S02E05)
Awakenings & Revelations (S02E04)
další epizody (4)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
2013 Package Deal (TV seriál)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
The Perfect Brother (S01E20)
2009 Rota (TV seriál)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Noah's Arc (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2003 Romeo! (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
SK8 (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
1996 My Life as a Dog (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1993 Highlander (TV seriál)
Band of Brothers (S01E13)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 Lightning Force (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky